Historien:
Vokalgruppen Ca ½ 8 startede som udløber af et kor på den Rytmiske Aftenskole i København, sommeren 1984. Flere medlemmer var gode venner fra Haslev Gymnasium. Koret eksisterede indtil udgangen af 1993, hvor medlemmerne fandt andre veje at udvikle deres fantastiske livslyst og musikalitet.


Medlemmerne:

Gruppen bestod oprindeligt af:


Sopran: Helle Munk Nielsen og Mette Guldagger
Alter: Karin Poulsen og Susanne Sarauw
Tenor: Morten Henriksen
Bas: Jørgen Krarup


Hurtigt kom sopranen Dorthe Fynbo og tenoren Henrik Sørensen til, og koret eksisterede i en periode med denne besætning.
Mette tog ud at rejse og Morten startede Papkasseshow sammen med Kim Dalum.

I mange år var den faste besætning:

Sopran: Helle Munk Nielsen og Dorthe Fynbo
Alt: Karin Poulsen og Susanne Sarauw
Tenor: Henrik Sørensen
Bas: Jørgen Krarup

Vi havde lige ”Sorte Per” - entertainer og organist ved Skt. Bendts Kirke i Ringsted, Per Jensen - og Henning Deurell med som bassangere i korte perioder.

Navnet:

Vi mødtes kl. ca. 19.30 på onsdagsaftenerne. Deraf navnet.


Repertoiret:

Vores absolutte favoritband var i starten Manhattan Transfer, som vi kopierede lystigt. Herudover var der et bredt repertoire, som spændte fra Bellmann over danske viser til Tina Turner. Dorthe komponerede teksten til vores kendingsmelodi ”Hej kære søster”, som altid var indledningsnum­mer, når vi sang en koncert.


Koncerter:

Vores udgangspunkt var at vi skulle optræde på strøget. Her blev vi af og til kontaktet af forbipasserende, som spurgte, om ikke vi havde lyst til at optræde f.eks. til familiefester, jubilæer, kurser, eller sågar i Danmarks Radio. Her optrådte vi flere gange. Første gang ”kom vi ind fra gaden”. En anden gang var vi engageret til programmet ”Jul med Rita” hos Hans Otto Bisgaard. Her optrådte vi med Dan Turell, Michael Falck og "På slaget 12". Efterhånden fik vi tilbagevendende kunder og optrådte bl.a. til  Karneval i København, for Arla m.fl.


Udvikling:

Undervisning af Thomas Olorenshaw (kendt fra bl.a. ”Singers”)
Fian Malling
Nadine George fra Roy Hart Theater i London. Her lærte vi en fantastisk opvarmningsteknik, som stadig benyttes.


Udgivelser:

Demobånd indspilning i et lille lydstudie i Haslev
CD indspilning i troubadouren Niels Martinussens studie i Herlev.